Over ons

Ons schildersbedrijf vindt zijn oorsprong op 1 april 2015. Toen begon ik – Martin Buunk – mijn eigen onderneming in Hengelo Gelderland. Ik begon alleen, maar inmiddels werk ik met een enthousiast team van jonge gedreven schilders om mij heen. Ons bedrijf is nog jong, maar toch hebben we veel ervaring binnen het schildersvak. Zelf deed ik als werknemer in vaste dienst bij een schildersbedrijf bijna twintig jaar ervaring op.

In het Hengelose straatbeeld kunt u onze busjes met het kenmerkende roze-blauw-zwarte logo bijna niet missen. Ook in de wijde omgeving – tot zo’n dertig kilometer buiten Hengelo – zijn we geregeld aan de slag. Dat kan overal zijn. Een monumentale boerderij? Geen probleem! Een tussenwoning? Met net zo veel plezier! En ook voor een bedrijfspand draaien de we onze hand niet om.

Wij van schildersbedrijf Buunk vinden het mooi om een traditioneel ambacht te kunnen combineren met de nieuwste technieken. Het materiaal hiervoor hebben we allemaal zelf in huis. Daardoor is het mogelijk om altijd en overal snel te schakelen. Doordat we werken met een groep van jonge gedreven schilders kunnen we ook grotere klussen aanpakken.

De producten waarmee wij werken zijn uitsluitend bedoeld voor de professionele markt. Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen wij werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering en andere schilderwerkzaamheden altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig uitvoeren. Ook werken we graag schoon. Daarbij hoort bijvoorbeeld stofarm schuren.

Ons schildersbedrijf is aangesloten bij kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Bij deze organisatie staan zekerheid, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Schilders die erkend zijn door De Betere Schilder leveren gegarandeerd perfect vakwerk, bieden een uitstekende service en jarenlange garantie.

Bent u op zoek naar echte vakmannen op het gebied van schilderwerk, behangwerk of glaszetwerk voor een goede en eerlijke prijs? Dan bent u bij schildersbedrijf Buunk aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend contact opnemen en wie weet nemen wij binnenkort (een deel van) uw boerderij, huis of bedrijf vakkundig onder handen. Wij kijken er alvast naar uit!

Schildersbedrijf buunk

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

direct aanvragen